​KOMPETENCER

INDUSTRIVENTILATION OG PROCESUDSUGNING TIL INDUSTRIEN

​​Euro-Vent er eksperter i at opbygge og installere energibesparende industriventilation og procesudsugning.

BEDRE DRIFTSØKONOMI OG STORE BESPARELSER

​Ventilation og filtrering af støv, gasser og partikler er essentielt for et godt arbejdsmiljø og en høj produktivitet i industrien. Vi installerer og projekterer nye anlæg, men optimerer og forbedrer også eksisterende ventilationsanlæg. Ved besøget sikrer vi, at anlægget overholder lovens krav, og vi optimerer anlæggets driftsøkonomi, så der kan spares betydelige beløb på varme- og energiregnskabet. Ved at installere patronfiltrer opfanges 99,9% af de skadelige partikler, og medarbejderne og miljøet skånes.

Euro-Vent lægger stor vægt på at levere korrekt dimensionerede løsninger, hvor der spares energi og penge gennem varmegenvinding og behovsstyret ventilation.

Kontakt Euro-Vent hvis du vil have en professionel og seriøs rådgivning.

KOMFORTVENTILATION – GODT INDEKLIMA PÅ ARBEJDSPLADSEN

​Utallige undersøgelser viser en direkte sammenhæng mellem et godt indeklima og høj produktivitet. Vores komfortventilationsanlæg sikrer konstant frisk luft og mulighed for at regulere fugt, køl og varme. Ventilationen kan også forbindes til køleanlæg, varmepumper eller lignende.

BESPARELSER PÅ VARME- OG ENERGIREGNSKABET

​Vores løsninger lever op til de strenge danske og europæiske krav til energibesparende ventilation. Det giver ikke blot garanti for effektiv ventilation, men også markante besparelser på varme- og energiregnskabet.

KOMFORTVENTILATION OVERALT

​Vi installerer komfortventilation i eksisterende og nyopførte bygninger, som f.eks. banker, kontorbyggerier, butikker og lignende og på kontorer i forbindelse med industri.

RENRUMSVENTILATION TIL LEVNEDSMIDDELBRANCHEN

​Ventilation i virksomheder der producerer levnedsmidler, kræver særligt kendskab til hygiejne. Det er ligeledes en klar fordel at kende til de arbejdsrutiner, der er gældende for produktionen, da det afgør, hvilken ventilationsløsning, der er den rigtige. En ventilationsløsning i en fødevarevirksomhed, udføres ofte ud fra retningslinjer udarbejdet af levnedsmiddelmyndighederne samt rådgivere, og der er høje krav til luftkvaliteten.

RÅDGIVNING I RENRUMSVENTILATION

​Euro-Vent har stor erfaring med renrumsventilation og yder specifik rådgivning i forhold til valg af løsning, efter de kortlagte kriterier. Euro-Vent har udført ventilationsløsninger i levnedsmiddelbranchen i mange år og har dermed et stort erfaringsgrundlag.

​​

VENTILATION TIL PHARMACEUTISK INDUSTRI

​​Euro-Vent har stor erfaring med installation af renrumsventilation i den pharmaceutiske industri.

Renrumsventilation stiller store krav til kvaliteten af filtre og styring af anlæg, så rummet ikke kontamineres. Der er ligeledes store krav til styring af temperatur og fugt.

Euro-Vent etablerer renrumsventilation i den pharmaceutiske industri herunder udsugning fra produktionslinjer i industrier, der producerer medicin, piller og hjælpemidler til
​brug for indtagelse af medicin.

SERVICE AF VENTILATIONSANLÆG OG UDSUGNINGSANLÆG

​SERVICE AF VENTILATIONSANLÆG GIVER STORE BESPARELSER

​Regelmæssig service af ventilationsanlæg giver store besparelser. Hvis filtrenes luftgennemstrømning formindskes med bare 10%, øges driftsomkostningerne med 33% på

​grund af øget tryktab. Derfor er service og vedligeholdelse en god forretning for kunderne.

LAVEST MULIGE DRIFTSOMKOSTNINGER

​Euro-Vent tilbyder landsdækkende service og vedligeholdelse af både ventilationsanlæg og udsugningsanlæg. Vores servicemontører kontrollerer balancen mellem udsugning
​og erstatningsluft, gennemgår komponenter, og skifter evt. filtre, så ventilationsanlæggets driftsomkostninger blev lavest mulige.

Besøget afsluttes med en servicerapport, hvor ventilationsanlæggets tilstand beskrives.

SERVICEKONTRAKT GIVER STØRST UDBYTTE

​Når Euro-Vent etablerer nye ventilationsanlæg tilbyder vi altid en servicekontrakt. Det sikrer, at kunderne får størst muligt udbytte og bedst mulig driftsøkonomi på
​ventilationsanlægget.

EGENPRODUCERET UDSUGNINGSARM TIL INDUSTRIEN

MARKEDETS MEST FLEKSIBLE INDUSTRI UDSUGNINGSARM – ENVIRON 5000

Euro-Vent producerer selv den fleksible udsugningsarm, Environ 5000. Støvsikrede drejeled sørger for, at sugehovedet kan indstilles i alle positioner, og snap-kobling af
​mundstykker gør armen velegnet til alle typer af procesudsugning, f.eks. af svejserøg, slibestøv, sandblæsning eller metallisering.

Euro-Vent har leveret og monteret rigtig mange udsugningsarme til industrien og har stor erfaring med at opbygge armene, så de passer til den enkelte produktionslinje.

SKAL VI RINGE DIG OP?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

location​Euro-Vent ApS

​​

Højager 93
​8382 Hinnerup​

call   Tlf: +45 8736 2460

email-top-header   Email: mail@euro-vent.dk