KOMFORTVENTILATION SIKRER ET BEDRE INDEKLIMA I DIN VIRKSOMHED

Få et godt indeklima på arbejdspladsen med komfortventilation. Hos Euro-Vent Industriventilation har vi i mange år skabt et bedre indeklima for en lang række af forskellige virksomheder ved hjælp af komfortventilation. Skal vi også hjælpe dig og din virksomhed?

Vi tilbyder blandt andet installation af komfortventilation i eksisterende og nyopførte bygninger som for eksempel:

  • Banker
  • Kontorbyggerier
  • Butikker
  • Industrivirksomheder.

HVAD ER ET GODT INDEKLIMA?

Utallige undersøgelser viser en direkte sammenhæng mellem et godt indeklima og en høj produktivitet, men hvad er et godt indeklima?

Et godt og sundt indeklima er karakteriseret ved en lav luftfugtighed, frisk luft og ingen former for giftige gasarter, kemikalier eller lignende. Et godt indeklima er et indeklima, der giver dine medarbejdere de bedste forudsætninger for at arbejde produktivt og effektivt, hvorimod et dårligt indeklima har en tendens til at øge sygefraværet.

FÅ ET GODT INDEKLIMA MED KOMFORTVENTILATION

Vores komfortventilationsanlæg sikrer konstant frisk luft og mulighed for at regulere fugt, køl og varme. Det er en stor fordel, for ifølge Arbejdstilsynets indeklima skal temperaturen i rummet tilpasses den fysiske aktivitet.​

Ved let fysisk aktivitet skal temperaturen for eksempel ligge på 20-22 grader, og du får med vores komfortventilation mulighed for selv at regulere temperaturen.

Ventilationen kan også forbindes til et køleanlæg, varmepumper eller lignende.

HVILKE KRAV ER DER TIL KOMFORTVENTILATION?

Der er en række krav til komfortventilation, herunder både strenge danske og europæiske krav til energibesparende ventilation. Vores løsninger lever naturligvis op til alle disse strenge krav, og det giver ikke blot en garanti for en effektiv ventilation, men også markante besparelser på varme- og energiregnskabet.

KONTAKT OS OG HØR MERE ELLER FÅ KOMPETENT RÅDGIVNING

Har du nogle spørgsmål, kunne du tænke dig at høre mere om vores komfortventilation, eller har du brug for kompetent rådgivning? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Har du en konkret ventilationsopgave, beregner vi gerne en fordelagtig komfortventilation pris til dig, når vi kender til opgavens omfang og dine ønsker.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 87 36 24 60, eller du kan skrive til vores e-mail mail@euro-vent.dk.​

SKAL VI RINGE DIG OP?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

location​Euro-Vent ApS

​​

Højager 93
​8382 Hinnerup​

call   Tlf: +45 8736 2460

email-top-header   Email: mail@euro-vent.dk