LUFTFILTRERING SIKRER EN RENERE LUFT

Hos Euro-Vent Industriventilation er vi blandt andet eksperter i luftfiltrering, så du og dine medarbejdere kan få et bedre indeklima og en renere luft. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og vi lægger stor vægt på kvalitetsbevidsthed og respekt for vores kunder.

HVAD ER LUFTFILTRERING?

Luftfiltrering går ud på at filtrere skadelige partikler fra luften, så den ikke påvirker vores helbred negativt. Det indebærer typisk installation af et luftfilter.

HVORFOR ER LUFTFILTRERING VIGTIGT?

Luft er en blanding af en række forskellige gasarter, og den er altafgørende for menneskers eksistens, når blandingsforholdet mellem de forskellige gasarter er, som det skal være. Opstår der ændringer i blandingsforholdet mellem gasserne i luften igennem længere tid, kan det have en alvorlig negativ konsekvens for vores helbred.

Luften indeholder ligeledes en stor mængde støv, bakterier og øvrige partikler. Ved at gøre luften renere kan du og dine medarbejdere opnå et bedre helbred.

HVORDAN FUNGERER ET LUFTFILTER?

Et luftfilter kan anvendes til at rense luften for kontamineret luft og partikler i ventilationssystemer.​

Det kan for eksempel være på hospitaler og laboratorier, men det er også særligt velegnet i forbindelse med industriel luftfiltrering. Det fungerer således, at filteret optager partiklerne i luften og på den måde sikrer en renere luft til glæde for personalet. 

KONTAKT OS OG FÅ KOMPETENT RÅDGIVNING OM MULIGE LØSNINGER

Kunne du tænke dig at høre mere om fordelene ved luftfiltrering, eller har du nogle spørgsmål omkring, hvordan det lavpraktisk fungerer? Har du behov for kompetent rådgivning omkring mulige løsninger for lige netop din virksomhed, eller ønsker du at indhente en luftfiltrering pris? Så hører vi meget gerne fra dig.

Det er utroligt vigtig for os, at vores kunder får den rette løsning, der passer til deres udfordringer og behov, og derfor bruger vi den nødvendige tid på at rådgive og vejlede, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning.

Ønsker du at komme i kontakt med os til en snak omkring mulighederne med luftfiltrering, kan du med fordel ringe til os på telefon 87 36 24 60. Alternativt kan du også skrive til vores e-mail mail@euro-vent.dk.

SKAL VI RINGE DIG OP?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

location​Euro-Vent ApS

​​

Højager 93
​8382 Hinnerup​

call   Tlf: +45 8736 2460

email-top-header   Email: mail@euro-vent.dk