RUMVENTILATION I VIRKSOMHEDER

Hos Euro-Vent Industriventilation har vi i mange år beskæftiget os med blandt andet rumventilation i virksomheder, og vi står også klar til at hjælpe din virksomhed med at opnå et bedre indeklima ved hjælp af korrekt ventilation. Vi er eksperter inden for vores område, og vi lægger utrolig stor vægt på at tilbyde korrekt og kompetent rådgivning til vores kunder.

HVAD ER GOD RUMVENTILATION?

En god ventilation i et rum har til formål at fjerne luftforureninger samt erstatte den forurenede luft med frisk luft. Derfor er god rumventilation lig med frisk og uforurenet luft. Samtidig forebygger frisk luft også fugt og skimmelsvamp, som kan være sundhedsskadeligt.

Der findes en række forskellige former for rumventilation, herunder både naturlig ventilation, mekanisk ventilation og endelig hybridventilation, som udgøres af både naturlig og mekanisk ventilation.

OPNÅ BEDRE INDEKLIMA MED RUMVENTILATION

Frisk luft er en af de vigtigste forudsætninger for at få et godt indeklima. Det gælder både i forhold til indeklima på arbejdspladsen og i hjemmet. Ønsker du at give dine medarbejdere et bedre indeklima på deres arbejdsplads, kan rumventilation være et nødvendigt redskab for at sikre, at de ansatte hele tiden opholder sig i frisk luft.

Ifølge Arbejdstilsynets indeklima skal der blandt andet holdes øje med følgende:

  • Temperaturer og træk
  • Luftkvalitet
  • Fugt
  • Luftfugtighed

HVAD ER REGLERNE FOR RUMVENTILATION?

Der er en række regler i forbindelse med rumventilation. Helt overordnet set gælder det, at luften skal være ren, og der skal regelmæssigt tilføres frisk luft til rummet.

Luft der suges ud via for eksempel rumventilation må ikke blive ført tilbage til det pågældende lokale eller til andre lokaler. Luften må med andre ord ikke recirkuleres.

Derudover er det vigtigt, at der er et passende forhold mellem det antal mennesker, der opholder sig i rummet samt rummets størrelse. Samtidig gør det sig gældende, at ventilationsbehovet stiger i takt med øget fysisk aktivitet, rygning og andre luftgener. Desuden skal alle ventilationsanlæg kontrolleres og rengøres regelmæssigt.

KONTAKT OS OG FÅ GRUNDIG VEJLEDNING

Vi kan kontaktes på telefon 87 36 24 60 eller e-mail mail@euro-vent.dk, hvis du kunne tænke dig at få rådgivning, vejledning eller en god rumventilation pris.​

SKAL VI RINGE DIG OP?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

location​Euro-Vent ApS

​​

Højager 93
​8382 Hinnerup​

call   Tlf: +45 8736 2460

email-top-header   Email: mail@euro-vent.dk