​RPC PROMENS FÅR INDUSTRIVENTILATION FRA EURO-VENT A/S

​25. september 2019

RPC Promens A/S er en del af RPC Group, som er verdensledende inden for design og produktion af plastprodukter til blandt andet emballageindustrien. Virksomheden har 189 lokationer i 34 lande og valgte Euro-Vent A/S til implementering og montering af ventilation til deres fødevaredivision i Danmark.

Store hygiejnekrav

Euro-Vent har mange års erfaring med leverancer til levnedsmiddelindustrien og kender de særlige hygiejnekrav, der er. Det var en af grundene til, at virksomheden blev valgt til at levere en komplet installation af to ventilationsanlæg på 30.000 m3/t med rotorveksler og varmegenvinding til RPC Promens. Anlægget er leveret over sommeren 2018, og montagen har foregået samtidig med fuld produktion, som har krævet stor fleksibilitet fra begge parter.

Allan Rasmussen, som er Project Manager hos RPC Promens fortæller om leverancen: ”Vi er meget tilfredse med Euro-Vents arbejde og den fleksibilitet, de har udvist under installationen af anlægget. De ved, hvad de har med at gøre, og det er en klar fordel, at de kender de hygiejnekrav, der er i levnedsmiddelindustrien.”​

SKAL VI RINGE DIG OP?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

location​Euro-Vent ApS

​​

Højager 93
​8382 Hinnerup​

call   Tlf: +45 8736 2460

email-top-header   Email: mail@euro-vent.dk