Udsugningsarm

Euro-Vent Industriventilation producerer selv den fleksible udsugningsarm, Environ 5000. Støvsikrede drejeled sørger for, at sugehovedet kan indstilles i alle positioner, og snap-kobling af mundstykker gør armen velegnet til alle typer af procesudsugning, f.eks. af svejserøg, slibestøv, sandblæsning eller metallisering.

Selvproduceret og Fleksibel Udsugningsarm

Euro-Vent Industriventilation fremstiller deres egen fleksible udsugningsarm, Environ 5000.

Dette sikrer høj kvalitet og skræddersyet design til industriel ventilation.

Støvsikre Drejeled for Præcis Indstilling

Environ 5000 udsugningsarm er udstyret med støvsikrede drejeled, der muliggør præcis indstilling af sugehovedet i alle positioner.

Dette sikrer effektiv og målrettet procesudsugning.

Universal Snap-kobling til alle procesudsugninger

Armen er designet med snap-kobling af mundstykker, hvilket gør den velegnet til forskellige typer procesudsugning. Uanset om det er svejserøg, slibestøv, sandblæsning eller metallisering, kan Environ 5000 udsugningsarmen håndtere det effektivt.

Udsugningsarme til industrien

Euro-Vent har leveret og monteret rigtig mange udsugningsarme til industrien og har stor erfaring med at opbygge armene, så de passer til den enkelte produktionslinje.

Funktionel opbygning
Environ udsugningsarme er opbygget over parallelle profiler med gasdæmpere. Gasdæmpere sikrer, at sugetragten forbliver i den ønskede position.

Længder
Environ udsugningsarme fås fra 2 meter og op til 8 meter. Vægkonsol, udlæggerarme på 1 og 2,5 meter samt pantograf, er de primære dele. Ud fra disse kan armen umiddelbart forlænges eller gøres kortere. Skal der arbejdes inde i en tank, på stålkonstruktioner, eller andre svært tilgængelige steder, kan der monteres en slangeforlænger på f.eks. 4 meter med sugetragt og magnetfod.

Udskiftelige sugetragte
Der kan monteres mange forskelige typer sugetragte på armen uden brug af værktøj. Sugetragten kobles af og på med en snapkobling.

Montagesøjler
Til fritstående montage af udsugningsarmene kan der leveres montagesøjler.

Energispareudstyr
Udsugningsarmene kan leveres med manuelt betjent spjæld ved sugetragt, eller med motorspjæld, der kan betjenes af automatik indbygget i et standard CE-stik.

Tilbehør der monteres med snapkobling på udsugningsarm

Udskiftelige emhætter for udsug over f.eks. euro-paller

Udskiftelig sugetragt for længde-sug ved f.eks ophæftning, længde-svejsning eller afdunstning

Slangeforlænger med magnetfod, for udsugning i tanke og ved store konstruktioner

Flytbar sugepanel for afdunst- og slibe-udsugning ved emner

Vi laver også ventilation til

Kontakt os og hør mere eller få kompetent rådgivning

Har du nogle spørgsmål, kunne du tænke dig at høre mere om vores komfortventilation, eller har du brug for kompetent rådgivning? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Har du en konkret ventilationsopgave, beregner vi gerne en fordelagtig komfortventilation pris til dig, når vi kender til opgavens omfang og dine ønsker.

Du kan med fordel udfylde formularen, ringe til os på +45 87 36 24 60, eller du kan skrive til vores e-mail: mail@euro-vent.dk.