Rumventilation i virksomheder

Hos Euro-Vent Industriventilation har vi i mange år beskæftiget os med blandt andet rumventilation i virksomheder, og vi står også klar til at hjælpe din virksomhed med at opnå et bedre indeklima ved hjælp af korrekt ventilation. Vi er eksperter inden for vores område, og vi lægger utrolig stor vægt på at tilbyde korrekt og kompetent rådgivning til vores kunder.

Hvad er rigtig god rumventilation?

En god ventilation i et rum har til formål at fjerne luftforureninger samt erstatte den forurenede luft med frisk luft. Derfor er god rumventilation lig med frisk og uforurenet luft. Samtidig forebygger frisk luft også fugt og skimmelsvamp, som kan være sundhedsskadeligt.
Der findes en række forskellige former for rumventilation, herunder både naturlig ventilation, mekanisk ventilation og endelig hybridventilation, som udgøres af både naturlig og mekanisk ventilation.

Opnå bedre indeklima med rumventilation

Frisk luft er en af de vigtigste forudsætninger for at få et godt indeklima. Det gælder både i forhold til indeklima på arbejdspladsen og i hjemmet. Ønsker du at give dine medarbejdere et bedre indeklima på deres arbejdsplads, kan rumventilation være et nødvendigt redskab for at sikre, at de ansatte hele tiden opholder sig i frisk luft. Ifølge Arbejdstilsynets indeklima skal der blandt andet holdes øje med følgende: Temperaturer og træk, luftkvalitet, og luftfugtighed.

Hvad er reglerne for rumventilation?

Der er en række regler i forbindelse med rumventilation. Helt overordnet set gælder det, at luften skal være ren, og der skal regelmæssigt tilføres frisk luft til rummet.

Luft der suges ud via for eksempel rumventilation må ikke blive ført tilbage til det pågældende lokale eller til andre lokaler. Luften må med andre ord ikke recirkuleres.


Hvad er reglerne for rumventilation?

Derudover er det vigtigt, at der er et passende forhold mellem det antal mennesker, der opholder sig i rummet samt rummets størrelse. Samtidig gør det sig gældende, at ventilationsbehovet stiger i takt med øget fysisk aktivitet, rygning og andre luftgener. Desuden skal alle ventilationsanlæg kontrolleres og rengøres regelmæssigt.

Vi laver også ventilation til

Kontakt os og hør mere eller få kompetent rådgivning

Har du nogle spørgsmål, kunne du tænke dig at høre mere om vores komfortventilation, eller har du brug for kompetent rådgivning? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Har du en konkret ventilationsopgave, beregner vi gerne en fordelagtig komfortventilation pris til dig, når vi kender til opgavens omfang og dine ønsker.

Du kan med fordel udfylde formularen, ringe til os på +45 87 36 24 60, eller du kan skrive til vores e-mail: mail@euro-vent.dk.