Farmaceutisk industri

Euro-Vent Industriventilation har stor erfaring med installation af renrumsventilation i den farmaceutiske industri.

Renrumsventilation stiller store krav til kvaliteten af filtre og styring af anlæg, så rummet ikke kontamineres. Der er ligeledes store krav til styring af temperatur og fugt.

Ekspertise i Farmaceutisk Industri

Euro-Vent Industriventilation har en omfattende erfaring i installationen af renrumsventilation i den farmaceutiske industri.
Vores specialisering i dette felt sikrer, at vores kunder drager fordel af branchens bedste praksis og løsninger.

Høj Kvalitet af Filtre og Anlægsstyring

Vi forstår vigtigheden af at opretholde renheden i renrummiljøet og har dedikeret os til at levere kvalitetsløsninger, der opfylder de strenge krav til filtrering og anlægsstyring.

Præcis Temperatur- og Fugtstyring

Renrumsventilation kræver nøjagtig kontrol over både temperatur og fugtighed.  Vores systemer er designet til at opretholde de krævede klimatiske forhold, der er afgørende for farmaceutisk produktion, og dermed bidrage til at undgå kontaminering.

Renrumsventilation

Euro-Vent etablerer renrumsventilation i den farmaceutiske industri herunder udsugning fra produktionslinjer i industrier, der producerer medicin, piller og hjælpemidler til ​brug for indtagelse af medicin.​

Kontakt os og hør mere eller få kompetent rådgivning

Har du nogle spørgsmål, kunne du tænke dig at høre mere om vores komfortventilation, eller har du brug for kompetent rådgivning? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Har du en konkret ventilationsopgave, beregner vi gerne en fordelagtig komfortventilation pris til dig, når vi kender til opgavens omfang og dine ønsker.

Du kan med fordel udfylde formularen, ringe til os på +45 87 36 24 60, eller du kan skrive til vores e-mail: mail@euro-vent.dk.