Energioptimering

En af de største energislugere i større bygninger og produktionsfaciliteter er ventilationssystemet. Der vil typisk være store besparelser at hente ved at lade Euro-Vent lave en screening af jeres nuværende systemer.

Produktion

Euro-vent har stor erfaring med at energi optimere procesudsugning ved produktionsvirksomheder. De typiske tiltag vil være:

Behovsstyret ventilation

Ventilationen kører kun når der er brug for den, simpelt, trykstyret system indregulere automatisk efter behov.Smart CE-stik og automatiske spjæld

Spjæld får signal af smart CE-stik og det er slut med at glemme at lukke for diverse sugepunkter som dermed reducere energiforbruget.

Recirkulering af udsugningsluft

Nye regler tillader recirkulering af processluft. Dermed reduceret behovet for ny opvarmning / nedkøling af “ny” Luft. Der går næsten ingen energi tabt som der ville være gjort i en konventionel veksler.

Spildvarme fra processer

Vi er eksperter i at udnytte spildvarme fra processer hvilket reducere energiforbruget til rumopvarmning.Vi laver også ventilation til

Kontakt os og hør mere eller få kompetent rådgivning

Har du nogle spørgsmål, kunne du tænke dig at høre mere om vores komfortventilation, eller har du brug for kompetent rådgivning? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Har du en konkret ventilationsopgave, beregner vi gerne en fordelagtig komfortventilation pris til dig, når vi kender til opgavens omfang og dine ønsker.

Du kan med fordel udfylde formularen, ringe til os på +45 87 36 24 60, eller du kan skrive til vores e-mail: mail@euro-vent.dk.