Uni tek

Kunde:
Uni Tek

Projekt:
Produktionshal

Produkter:
Udsugningsarme
Procesfilter
Patronfilter
Procesventilator
Ventilationsanlæg
Krydsveksler

Euro-Vent er stolte over at være involveret i et nystartede projekt hos Uni-tek A/S, hvor fabrikken udvides med en imponerende tilbygning, der fordobler produktionsarealet.

For at imødekomme det øgede behov for ventilation og udsugning af procesluft leverer Euro-Vent et NKI krydsveksleranlæg der effektivt genvinder varme, hvilket ikke kun er miljøvenligt, men også økonomisk fordelagtigt 💡

Vi har desuden dimensioneret ny procesventilator samt et højeffektivt patronfilter til at filtrere procesluften så alle udledningskrav overholdes.

For at sikre gennemsigtighed og minimere usikkerheder har Euro-Vent udført 3D-projektering. Dette giver kunden, et klart og tydeligt indblik i projektet, hvilket er afgørende for en smidig byggeproces.

Play Video

Komplet ventilationssystem

Vi bygger et komplet ventilationssystem der både omfatter rumventilation samt procesudsugning – så er medarbejderne sikret et godt indeklima med ren luft. Et nyt krydsveksleranlæg kommer til at sørger for at genvinde varme, der ellers ville blive bortventileret, hvilket sænker bygningens energiforbrug.

Vi har installeret varmepumper, som præcist justerer temperaturen og holder den på et stabilt niveau. Vores affugtere sørger for at kontrollere og reducere fugtigheden i luften.

Hvad laver vi ellers?

Kontakt os og hør mere eller få kompetent rådgivning

Har du nogle spørgsmål, kunne du tænke dig at høre mere om vores komfortventilation, eller har du brug for kompetent rådgivning? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Har du en konkret ventilationsopgave, beregner vi gerne en fordelagtig komfortventilation pris til dig, når vi kender til opgavens omfang og dine ønsker.

Du kan med fordel udfylde formularen, ringe til os på +45 87 36 24 60, eller du kan skrive til vores e-mail: mail@euro-vent.dk.